неделя, 17 май 2015 г.

На Земята всичко е наопаки!

Правим всичко наопаки. Препускаме през живота си по толкова разрушителен начин само и само за да използваме парите си. Тези пари, за които работим през повечето си дни на места, които не харесваме. Правим всичко това заради вещите, които можем да си купим с тях. Или пък спестяваме за пенсия, която може да не получим никога. Животът ни преминава в работа, сметки и данъци. Във всякакъв смисъл сме роби, само че си забраняваме да го мислим.
Това напомня и един от цитатите на Майкъл Елнър „Само ни погледнете. Всичко е наопаки, надолу с главата. Лекарите разрушават здравето ни, адвокатите унищожават правосъдието, учените – истината, медиите лъжат, религиите съсипват духовността, психиатрите унищожават умовете, правителствата – свободата“.
Дали тези думи са очевидни за вас или се чудите какво искат да ви кажат? Дали се успокоявате, че нищо в тях не е истина? Но ако се огледате около себе си, няма как да не забележите, че да, те казват цялата истина.
Отделете им 5 минути от безценното си време, поне толкова. В последна сметка те могат да променят живота ви. Дано.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.