неделя, 15 ноември 2020 г.

Есенциални откровения

 За мен светът на проявеното съзнание в действие не следва да се разглежда в тесните разделителни рамки на “черното” и “бялото”, а да се постави акцент върху неговата многоаспектност!

 “Малките юзърчета”, които се смятат за господари на тази реалност са последователни в поддръжката на лостовете за контрол. Подбрани са такива програми, които заобикаляйки съзнанието, отиват на подсъзнателно ниво. След определен период от време програмираното подсъзнание започва да променя генетиката. А когато е изменена генетиката, програмите започват да се предават по наследство. Затова и получаваме все повече уродливи същества. И зли, и алчни, и завистливи, лудо ревниви, инстинктивни собственици на всичко, дори на своите близки и т.н. Сега, надявам се, разбирате защо съвременните медии се опитват толкова старателно да програмират нашето подсъзнание? За да може хората да спрат да управляват живота си чрез съзнанието. За системата е удобно, ако хората живеят само по инстинкти. Те са по-лесни за управление. Всъщност те вече не са носители на съзнание, а живи ходещи компютри…

 При настоящите дадености положението на различните за системата сравнявам с китарист, комуто не пречат да излезе на сцената , но са му отпуснали възможност да свири само на една струна !

 Националните държави в този им вид не са създадени в резултат на естествен процес, а по волята на “илюминатските” елити. И техният успех или неуспех е само в малка степен зависим от населението на тези страни. Успешните и неуспешните държави стават главно по волята на илюминатите. Най-общо казано, всичко това описва една истинска картина на света, ако махнем от нея лъжливите политологически внушения!

 Бих искал да насоча внимание към факта, че ако някой умее да излиза от тялото си, това не го прави личност, поела по пътя на свободата. Поелият по този път се занимава с духовно прочистване и отива към свободата, неговото мислене, ценности, смисъл и начин на живот са коренно различни от тези при средностатистическите граждани. А някой, който е прочел няколко книги по астрална проекция, погледнал е видео уроци и „е разкрил нещо“ е просто средностатистически гражданин със сидха!

 Цялата тази политическа суета под мотото “установяване на демокрация” е на практика само борба за власт между различните кланове на паразитите и техните верни слуги.

 Добре познатите “юнаци с накривени калпаци” специално устройват всичките негативни събития в човешкото битие, за да провокират изблици на негативна енергия сред хората. Но и самите хора могат да започнат да контролират своите емоции и чувства. И в тази връзка – каквото и да се говори, замислената ни от въпросните “юнаци” глобална катастрофа зависи от нас и нашата настройка!

 Съвременният човек е станал почти идеален източник на енергия за силите на тъмната страна. Всъщност той има само две възможности: или напълно да се подчини на установения ред, напълно да се идентифицира с онези социални системи, чиито елемент се води и да живее живота си без особени проблеми. Всъщност, такъв човек вече не съществува. Той вече е мъртъв. Но онова, което остава от него, води сито и мирно съществуване. Отстрани тази опция може дори да изглежда привлекателна. Втората възможност е свързана с опазването на частица от своя „аз”, собствената си индивидуалност.

 Осъзнатият дух не се нуждае от никакви материални “патерици”, за да прояви своята воля. Той не се нуждае от магически пръчици, кристални топки, отвари, амулети, ритуални ножове, тамбурини и други подобни, които само материално обуславят способностите (а какво можеш да направиш без тях?) и не позволяват на духа да се извисява. Единственият му инструмент е тренирано, дисциплинирано, подчинено на волята му внимание, отделено от физическите чувства и представляващо поток от енергия, преминаващ от съзнанието към обекти от плътния или ефирния свят.

 Когато капката, живееща в океана се изпари, другите капки смятат, че тя е умряла. Но тя продължава да живее в облаците. И после пак ще се върне в океана. Макар че другите капки не могат да узнаят това, докато не преминат по същия път…

 Има и такива моменти: за да бъдат сведени до материалистично ориентираните хора някакви окултни понятия, може да се използва и език от областта на психологията, който добре маскира метафизиката, при което изобщо не отнема от смисъла на посланието!

 Пътят на духовността е и път на познанието, което напълно изключва преклонението пред някого/нещо. По този път религиозността няма място, но присъстват настройката и концентрацията. Понеже настройването към Безкрайния Дух дава качествата на Безкрайността и учи на Свобода!

 Всеки твори своята история сам!

 Да предположим: ако много хора едновременно във всички детайли си представят конкретно бъдеще на един и същ процес и този модел се оказва работещ, те ще формират матрица на бъдещия процес.Тази матрица отначало ще се насища енергийно чрез единомишлениците, ако броят на тези, които са генерирали матрицата е недостатъчен за планирания процес. И тогава този сценарий след енергийното насищане непременно ще бъде въплътен в живота на обществото с участието на “обичайни” за болшинството ресурси и средства, сякаш “сам по себе си”. Моментът на започване на изпълнението на сценария може да бъде произволно зададен и активиран по желание на хората, участващи в него…

 Генното инженерство не е единствен и най-важен способ за промяна на природата на човека. Тя може да бъде променяна и чрез други способи. Най-достъпният такъв е въздействието на специално подбраната информация – и в двата аспекта на полярностите!

 Отдавна ми се иска да попитам разни странни гурута, внушаващи на своите последователи лозунги от типа “Ти можеш всичко. Ти можеш да си всякакъв”: ако наистина можете всичко, изгасете Слънцето за пет минути. Какво, не става ли? Тогава поне прекратете войните и помогнете за разцвета на народите точно сега. И това не става? Как така? Тогава навярно вие можете да се телепортирате, да летите и да преминавате с тялото си през стени – нали можете да бъдете всякакви? Пак не. Значи вие не можете всичко. Тогава излиза, че вие сте едно интернетно дрънкало със завишен егоцентризъм, водено от матричката и предназначено да обърква търсещите духа!

 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.