неделя, 21 февруари 2021 г.

Есенциални открoвения

 Конкуренцията включва съревнование, преследване на награда, която може да бъде гарантирана само за някой единствен. Това е “наградата” от личния дявол, който иска да се утвърди на пиедестала на своята изключителност, а за светът на духа е абсолютно неприемлива. Духът не мисли за някакви митични „конкуренти“ в съществуванието си, защото знае, че ще има достатъчно свобода за всички.

Повечето махат с ръка и си казват – “Какво ме интересува това. На мен хладилника ми е празен, вноската по кредита съм я просрочил, колата остаря и искам да си взема нова, трябва да отида на море, а тук някакви идиоти ми пълнят главата с илюминати, задкулисие, метафизика и всякакви щуротии. Що не стъпят здраво на земята и влезат в реалността”. Но си спомням за многозначителната сцена от “Майстора и Маргарита”, когато професор Воланд преди началото на шоуто пред московската публика каза : ” А сега нека видим какво са научили тези граждани през последните 2000 години ?”

Тъмните и техните „подопечни“ винаги се отличават с нетърпимост към всяко инакомислие и пълно пренебрежение към принципа на свободната воля. Но тъй като човек има свободна воля и свобода на избора, това означава, че съществува и възможността за освобождаване от властта на тъмните паразити. Но за начало е необходимо да осъзнаем самия факт за съществуването на такива тъмни сили около нас и тяхното влияние върху действията и поведението на хората. В крайна сметка, всеки начин на изцеление започва с осъзнаването на наличието на самата болест.

Засягайки темата за зомбитата, може да се отбележи, че това са хора, които са напълно под контрола на личните си дяволи (летачи, елементали на желанието). Те периодично “изгризват” светимостта на астралното им тяло, което причинява силна психическа болка, принуждавайки носителя да компенсира страданията, като взема назаем енергия от другите по всякакъв начин.

Въпреки потока от негативизъм, изливан върху нас от медиите, контролирани от слугите на тъмните, нека да поддържаме положителна настройка. А най-добре е като цяло да ограничим комуникацията си със „зомби кутията“ до програми за природата на нашата планета, а в идеалния случай да общуваме по-често с дивата природа, а не с всички видове технократични „патерици“ и „играчки“.

Ако заниманията с духовната практика не предизвиква растеж на разбирането, появата на системно мислене и виждане за събитията от плътния свят като проявления на финия свят, тогава не се занимавате с вашето дело. Не може да се отиде надалеч само с любовта, колкото и велико чувство да е.

Много от неприятностите на настоящия ни живот са свързани с факта, че ние не знаем за нашето направление, за нашите цели и задачи в този живот и затова го прекарваме в безцелни и безполезни, а и често вредни за нас и околните занимания преследвания на миражите на фалшивата ценностна система, т.е. наложена ни от глобалната пирамидна система. И за да поддържат тази система, отделните й елементи правят всичко възможно за да гарантират, че в интензивния ритъм на ежедневието дори не сме имали време да мислим за такива належащи въпроси: защо живеем и защо сме тук? Какво правим в този свят на физическата реалност? Наистина ли целта ни е цял живот да слугуваме на паразитна система, само заради куп дрехи и дрънкулки, нови коли и джаджи, имения и яхти? Но за мнозина, въпреки ежедневната упорита работа и това няма да е по силите им…

Хората живеят така, сякаш ги прехвърлят от клетка в клетка, но веднага забравят къде са били преди и не предполагат къде ще отидат по-нататък, без да знаят къде се намират в момента. Освен това те не се стремят да разберат защо всичко това им се случва, или нямат време да си зададат този въпрос, или успяват да забравят отговора, преди мисълта за него да се отрази.

В самото подножие на йерархичната пирамида, тълпи от полу-разумни хора, оковани през останалата част от живота си с кредитни и кариерни вериги за “матричната количка”, наистина вярват, че живеят свободно. Милиони биороботи виждат, но не забелязват нищо, знаят, но не разбират нищо, мислят, но не съобразяват. Повечето хора живеят несъзнателно под влиянието на чужда воля и само когато биват озарени от кратки „изблици“ на осъзнаване – осъзнават и се притесняват за своето бъдеще.

Матрицата е глобалната система на егрегорите на обществото, която не се интересува от осъзнаването на хората, потиска го не само във физическия свят, но и в осъзнатите сънища, които се случват в най-близкия до него астрал. Ако сте се осъзнали в съня си, бъдете готови за появата на инструментите на Матрицата – ботове, които са предназначени да привлекат вниманието ви и да спрат съзнателното състояние.

Характерно е, че точно сляпата вяра в отсъствието на астрални същества, както и различни паранормални явления (когато се проявяват) причинява голям шок за човешката психика. Оттук можете да предположите, чии послушни “агенти” обявяват подобни феномени за “суеверия”, “мистификация” и “шарлатанство”, превръщайки хората в безпомощни жертви на астрални и други паразитни същества. В крайна сметка, не знаейки за тяхното съществуване, е невъзможно да се разработи система за защита срещу тях. Точно това е, което е необходимо за всички представители на върховете на паразитната матричка!

В крайна сметка, тоталният електронен концентрационен лагер ще докосне всички аспекти на нашия живот. Затова и навсякъде се въвеждат проекти за „умни неща”, шпиониращи собствениците, „интелигентни градове”, където всеки ще бъде под постоянното бдително „око” на Биг Брадър с помощта на тоталните системи за идентификация и контрол. Затова дигитализацията на паспортите и личните карти вече е започнала, както и чипирането на определени категории граждани. Има планове на илюминатите за чипиране не само на всички държавни служители и служители на корпорации, но и на ученици и дори бебета. И напоследък дори не крият съществуването на такива планове.

Заниманията с духовни практики, при което се очаква да се получи нещо в замяна, се счита за идолопоклонство. Ни повече, ни по-малко. А тези, които смятат, че ги “движи” тяхната собствена неизмерима духовна сила, а не Духът, приличат на молив, който вярва, че е написал книгата “Война и мир” например!

Нека се замислим. Въз основа на факта, че всички събития в живота не са случайни, се оказва, че и нашите загуби също имат своя дълбок смисъл, тласкайки ни към размисъл. Но за какво ли?

Хората, които се занимават с ежедневните си дела, обикновено не забелязват едно просто нещо. Около нас е пълно с тайните символи на тъмните нашественици, които ние не забелязваме, като че ли са ни “заслепили” очите. Но трябва само да погледнем отблизо различни архитектурни и монументални комплекси, които разкриват масонски и други окултни символи на различни тайни общества.
А някои символи ясно показват истинските “собственици” на нашата планета, които, както се твърди, „не съществуват“, както се опитват да ни внушат техните слуги и хората с ограничена мисъл, които са повярвали на техните фалшиви приказки. Известно е, че всички тези символи, въпреки факта, че повечето хора не ги забелязват, засягат подсъзнанието на всички хора.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.