вторник, 3 август 2021 г.

Есенциални откровения

 Не е тайна, че тъмните отдавна имат за цел пълно подчинение на човешката воля на демоничния свят. И ако за обикновените хора използват банално сплашване и ласкателство, то за представителите на световния „елит“ възможностите на „моркова и пръчката“ се превръщат в богатство и власт над обикновените хора, но в замяна на това се изисква пълно подчиняване на волята на йерархията на планетарния демон и безмълвно изпълнение на всякакви команди. Ето защо „овчарите“, които карат „стадото“ в руслото на „новия световен ред“, също са роби на демоничния свят. От друга страна, генетичните експерименти на “господарите” и многовековният контакт с представители на тъмнината ги превръщат в истински нечовеци, в които само външния вид е останал човешки.

Времето на средновековните религии е отминало. Сега е различна ера. Време е не да вярваме в Бог, а да го познаваме и да си сътрудничим с него. Всеки човек трябва да е наясно, че е част от Твореца, неговата проява в нивата на Сътворението

Част от т.нар „учени“, подхранвани чрез подходящата система на стипендии, умишлено обслужва интересите на паразитната система, представляват типична версия на нейните корумпирани слуги.
Именно тези корумпирани малки душички защитават интересите на транснационалните корпорации, активно популяризират уж „безобидността на ГМО“ и се борят с конкурентите на фармакологичната транснационална мафия в лицето на народна медицина, хомеопатия и др. направления, които за разлика от съвременната фармакология водят до изцеление от самите болести, а не до временно „заглушаване” на техните симптоми. И това не е изненадващо, защото фармакологичните корпорации трябва да имат редовни клиенти сред хроничните пациенти, за да могат уверено да продължат да пускат на пазара своите продукти. По същия начин се бранят интересите на горивните и енергийните транснационални компании и други сегменти от т.нар. “световно правителство”

Поелият по пътя на духовното развитие, бидейки привидно законен гражданин на обществото, въпреки това е бунтовник на фин план, ежедневно извършващ подривна работа срещу Матрицата чрез лична духовна практика. И там, където един премине към свободата от матричния живот, там ще преминат и други духовни “партизани”

Задавали ли сте си въпроса – как може да убие холограма? Но ако си спомните как убиха Серж Монаст и неговия помощник, всичко става ясно. Когато и двамата изведнъж претърпяха инфаркт, след като разсекретиха документите за проекта „Син лъч“ и за това, че технически е възможно да се причинят инфаркти с помощта на лъчи, проникващи в човешките гърди. Между другото, има дори такова нещо като бойни холограми. Вярно е, че официалните документи имат предвид някои храсти или дървета, създадени холографски и скриващи местоположението на военни части

Припомнете си неотдавнашните събития с пожарите. Милиони хектари изгорена гора по света – Сибир, Бразилия, Гърция, Португалия. Това са местата, които посочих по памет. Всички тези пожари не бяха случайни, те бяха организирани. За какво? Както знаем, при изгарянето се отделят много сажди и въглероден окис. Саждите са въглерод, който е много електропроводим. Мисля, че световното правителство сега презарежда небето над нас, а може би наночастиците се създават точно в атмосферата. По друг начин не мога да обясня изгарянето на милиони хектари гора. Целта, превъзхождаща печалбите от тази гора може да бъде само целта да се упражнява власт. Тотален контрол. Жаждата за власт обикновено надделява над страстта към сребролюбието

В контекста на разсъжденията ми за наночастиците и събраните на базата на тях схеми за въздействие вътре в телата на хората става ясно как ще се упражнява властта на тъмните хакери, и как техните верни слуги ще принудят хората да се подчинят на всичко това. Тук има съществена разлика с предишните манипулирани хора. Те са бивали принудени да се покланят на идолите, заплашени с различни мъки и изтезания. Сегашните хора ще почувстват тази принуда не отвън, а отвътре. Те ще трябва да се борят основно със себе си, само за да не се подчинят на тъмните хакери!

Конфиденциалността на имплантирания човек изчезва до края на живота му. Може да се манипулира по много начини. Използвайки различни честоти, тайният контролер на това оборудване може дори да промени емоционалния живот на човек. Той може да стане агресивен или летаргичен. На сексуалността може да се повлияе изкуствено. Мисловните сигнали и подсъзнателното мислене могат да бъдат прочетени, сънищата се виждат и дори се предизвикват, всичко това – без знанието или съгласието на имплантирания човек.
По този начин можете да създадете перфектния кибер-войник. Тази секретна технология се използва от военните в някои страни от НАТО от 80-те години на миналия век, когато цивилни и учени изобщо не чуват нищо за нея

Спомняте ли си големия шум около евентуална трета световна война в Сиатъл? Прогнозите на “Симпсъните” и други подобни? Режисьорът на тази мултипликация е масон и вмъква улики за плановете на световния елит в своите карикатури. Така и за коронавируса също беше „предсказано“. Това не се прави за предсказания. В английския Интернет това се нарича “Прогнозиращо програмиране”. Тоест, целта на всички тези послания е да се подготви населението за вече планирани събития и най-важното – да се програмира нужната реакция на населението на тези събития. Например, те показват огнище на епидемия, обхващаща цялата планета, след което те въвеждат съобщения, че единственият изход от тази ситуация е ваксинирането на цялото население на планетата, както и биометрична идентификация на цялото население, включително дивите племена в Африка. Въпреки че последното изглежда абсурдно, благодарение на програмирането чрез телевизията, то ще изглежда изключително необходимо за населението.
Изводът е: събудете се! Вас просто ви програмират чрез телевизионните кутии. Нивото на оглупяване шокира дори мен. Такъв сценарий като този е бил планиран още преди години. Всичко се развива по сценарий. И в него мнозинството хора имат ролята на редови овце, които ще бъдат закарани до желаната от овчарите “кошара”

Готови ли сме за роботизацията на човечеството и пълното премахване на личния живот, включително свободата на мисълта? Колко от нас биха искали да предадем целия си живот, включително и най-тайните си мисли на “големия брат”? Има обаче технология за създаване на тоталитарен Нов световен ред. Съществуват скрити неврологични комуникационни системи за противодействие на независимото мислене и за контрол на социалната и политическата дейност в интерес на користните частни и военни интереси

В организмите на хората се извършва сеитбата на наночастици и нановлакна. Остава само да се включи същия този “Син лъч” (Blue beam project), описан още преди време, така че те активно да се разделят и размножават и да организират синтетични проводими структури вътре в нас. Това е истинската причина за инсталирането на 5G технология и изстрелването на 20 000 сателита над нас. В нас “монтират” с помощта на тези наночастици паралелна нервна система! Изграждат се електрически вериги за извършване на неизвестна за нас функция. Те просто ще включат такава програма, която ще се излъчва вътре в човека, където мрежата от наночастици ще работи като антена и ще повлияе на тялото.

Отварянето на чакрите, третото око и други “ширпотреби” няма да помогнат за постигане на просветление. Това е просто игричка за ума.⠀
Това, което сме ти и аз, е Осъзнаването, съвършеното и чистото. То никога не може да стане по-добро или по-лошо

Пропагандата на насилие, култът към “Златния телец”, безразборния секс, алкохолизма допринасят за програмирането на представите на хората за хищническо и агресивно отношение към света, пристрастяване и робство пред технократския свят. Всички тези „ценности“, наложени от технократския свят, са тези „струни“, чрез които животът на хората е регулиран и тяхното поведение се манипулира

Хората, въоръжени с определена апаратура или психически способности (например хипноза), могат неусетно за нас да манипулират поведението ни. Манипулацията, идваща от същности от паралелни светове е още по-фина и незабележима. Тя се основава на предсказуемостта на реакциите на чувството ни за собствена значимост при определени стимули.
С развитието на енергийния потенциал на човек се увеличават хоризонтите на неговото съзнание и той е в състояние да противодейства както на специалната техника, така и на субекти от други светове. В този случай първата стъпка към „събуждането“ на потенциала е отхвърлянето на робската зависимост от чувството за собствена значимост. Именно този трик избива почвата изпод краката на манипулатори от всички видове и отваря пътя за истинска свобода за човека.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.